Thuis

Unitech Energy System Limited Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Lithium polymer batterij pack voor verkoop
Van goede kwaliteit Lithium polymer batterij pack voor verkoop
Klantenoverzichten
De zeer goede batterij, zal opnieuw kopen!

—— Mr.Kulji Singh

Ik waardeer de grote dienst!

—— Leonardo Martin

De snel antwoord en goede kwaliteitsbatterij is zeer indrukwekkend!

—— Kim

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited

1 2 3 4 5 6
Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited Unitech Energy System Limited

 • lopende band

  Wij hebben meer dan 10 productregelen om verschillende batterijmodellen, ook voor elke inspecties en tests voor purproducten te vervaardigen en te assembleren alvorens te verschepen. in dit geval, kunnen wij niet alleen een korte levertijd op de piek van de batterijvraag houden, maar ook kunnen hoogte waarborgen - kwaliteit en lopen lager tariefproducten over.

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft ons eigen uniek team van ontwerpers, zijn de verschillende typesoem ODM van $ ingestemde met orden van klanten wereldwijd warm. zo gelieve te voelen vrij om ons de maximum ruimtegrootte te vertellen beschikbaar op uw apparaat en werkende gegevens, zullen wij u de beste oplossing verstrekken.

 • R & D

  Wij hebben altijd groot belang aan technologie R&D in zijn ontwikkeling, gehecht en industrie-leidende R&D-verwezenlijkingen door strenge R&D-organisatie, geavanceerd R&D-materiaal en enorme R&D-investering gemaakt.

   

  R&D-Materiaal:
  Wij introduceerden het meest geavanceerde R&D-materiaal in de wereld, met inbegrip van divers R&D-materiaal en het testen materiaal, om technische knelpunten in elk aspect te overwinnen.

   

  R&D-Investering:
  In de loop van de laatste vele jaren, hebben wij een cumulatieve reusachtige kapitaalinvestering in R&D-activiteiten gemaakt. met inbegrip van technologisch innovatie en onderzoek en ontwikkeling. In de toekomst, zullen wij veel meer opbrengst in O&O blijven investeren.

   

Contactgegevens
Unitech Energy System Limited

Contactpersoon: Mr. Alex

Tel.: 86-755-23449331

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)